Kabinet dapur baru

4:38 PM ct nasyrah 1 Comments

Akhirnya setelah beberapa lama aku berangan nak tukar kabinet dapur umah ni, sekarang la baru dapat. Hehe..bukan guna duit aku pun. Mak mertua ngan nenek yang sponser. Thank u mak, nenek!Dorang paham la. Aku ngan hubby mane la ade duit byk nak buat kabinet ni. Bukannye sikit, kecik ni je pun dah cost ribu riban.

Memandang kan keadaan dapur yang agak huru-hara tu la yang mengukuhkan rasa nenek nak buat kabinet ni. Die pun pening tgk barang bersepah-sepah. Dengan pintu kabinet lama tu pun dah patah reput. Memang elok sgt la nak tukar kan. Kami pun plan nak duduk lama lagi kot kat sini. Baru la i ade semangat sikit nak masak lebih-lebih kan! tak gitu..

Jadi, tgk je la sebelum dan selepas...



p/s: tak sangka sekarang ni excited ngan bende-bende mcm ni. dulu-dulu mase bujang tak penah aku kisah pon.

1 comment:

  1. Nasyraaah! Sukenye. hehe.. Bestnye dh ade rumah sendiri blh design mcm2.. hihi.. Selamat memasak. Pasni akan dpt byk update lah pasal menu resipi. ekeke

    ReplyDelete