My Kitty dah preggy

3:38 PM ct nasyrah 0 Comments



perut die sbnrnya besar. Tak bape nak nmpk sbb die ni hitam legam..

Hokey..kalau ade yang penah baca entri ni http://warnapurple.blogspot.com/2010/12/my-new-baby.html mesti tau la psl kucen yg menjadi haiwan peliharaan aku. Jadi sekarang ni setelah bela dia nak dkt 7 bulan, bg mkn dan minum secukupnya sampai kekadang aku yg tgh sengkek ni pun pegi gak kedai beli makanan utk die, si comel hitam ni dah pun preggy dan bakal jadi mak kuceng dah.

Kteorg yg kat umah ni suspek ade sekor kuceng kaler putih tompok2 coklat ni yang jadi husben die kot dan telah membuntingkan kucen ni. Sbb nye time dorg bercinta dulu, mmg btul2 tangkap cintan wa ckp lu...haha. Mmg btul pun tau! Dorg ni pagi2 lagi dah jumpe, sampai penah kantoi ngan umi aku tgh kiss2 kat tepi kete..keh keh keh. Rupenye kucen pun bercinta dan berkasih syg..

Dan hasil percintaan dorg tu telah membuatkan yg kteorg bakal mendapat anak buah...haha. (anak buah kucen). aku agak2 maybe ujung bulan ni atau bulan dpn la kot die akan deliver. Skrg ni pun die ni asyik mintak makan je. Lps makan je tido. Bangun je mintak makan lagi. Aduh, kdg2 tensen gak nak layan die ni. Tapi umi kate die paham la. Mengandung mmg makan byk. Pastu makan bende2 mengarut. Ape kteorg makan, die pun nak jgk. Masalah tul seekor yg mengandung anak sulung nih!

p/s:Hopefully anak2 die yg lahir ade la kaler oren sbb teringin nak kucen kaler oren..hmm

0 comments: