My bro kene denggi!

12:04 PM ct nasyrah 0 Comments




Sian my bro..admitted to emergency ward mlm td sbb kene denggi. Patut la die demam panas tak baik2 walaupn dah 2 hari duduk umah. Semestinya die dpt penyakit ni bukan kat umah aku, sbb die start demam pun time die kat GMI lg. Maybe dapat kat GMI or time die berjalan2 gi mandi sungai ke mane ntah..

Time ni die still kat spital lagi. Die duk wad tu pn 2 malam je. Pelik kan?? Biasa org demam denggi masuk air berminggu-minggu la jugak. Tapi die rilek je, hari ketiga dah bole balik sebab demam die dah kebah. Cuma platelet je la still kurang. Tapi die?? Jgn harap la nak duk umah rehat ke ape.

Balik je umah, ptg tu dah berjalan..hadoi. Risau mak aku dah. Lantak la ko zul..janji ko sihat.


pemandangan dalam wad Hospital Sg. Buluh yang baru

0 comments: