Kasi la aku menang please!



Semalam aku keluar ngan ecah, ummu and tunang die. Ye la. Alang2 ummu cuti, so kteorg ajak la die kluar sama. Sebenarnya, aku pun tak tau nak beli ape2 pun. Ecah yang nak beli baju kat jusco sane.

Then, lepas tu kteorg pun decide nak main bowling. Bile nak byr lane tu abg kat situ kate hari ni ade promotion. 4 game RM10. So, kteorg pun setuju je la nak main 4 game walaupn aku rase byk sgt 4 game tu.

Performance aku time 1st game mmg tak best la. Ye la org kate baru nak warm up kan. Tp still aku bukan yg last la. Markah pun sket je. 60 lebih je kot. Game 2 ngan 3 pun still aku tak dpt no 1 lg. No 2 je cam tu. Sbb tunang Ummu ngan Ecah lg teror main dr aku.
aksi tgh nak baling bola boling..mcm nak bam bola tu pun ade daa

Last game tu aku dh rase bosan dh. Ingat tak mo main dh. Tp cam rugi lak klu tak main. So belasah je la game last ni. Sungguh2 aku nak dpt no 1. Akhirnya, Markah aku ngan Ecah same 95 point! Hantu btul la. Kasi la aku menang beb!

Hahaha..tak kisah la. Janji kteorg sume enjoy..Lps tu jari mmg sakit la..

ummu, me, ecah

*all photos taken from fb ummu..thanks ya

Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku