Farewell lunch utk ex-opismate at Sakura Kristal

Semalam opis den, buek farewell lunch utk seorg writer ni. Die nak berenti keje. Lame dah die berkhidmat kat company ni..lebih kurang 4 taun dah la. Akhirnya, die nak berenti sbb die dh tak larat nak keje dah. ye la. Umo pun dh lebih separuh abad. Kira nak bersara la tu.

So, den punyo bos pun buat la farewell lunch utk die. Ye la mengenangkan jasa2 die yg byk buat company kan..

Then, here we are. Lunch at Sakura Kristal Taman Melawati. Agak dekat la ngan opis den. Mula2 den ingat ni restoren makanan jepun ke ape. Sbb ade name Sakura kat dpn die kan...tp bukan. Restoren ni satu makanan jepun pun takde. Yg ade makanan melayu ngan western je.

source:http://www.fashioninvasionbazaar.blogspot.com/

Makanan die mmg sedap..we order lauk dan mkn ngan nasik. Ade satu lauk tu name die Aunty's brinjal. mmg super sdap. Korg bygkan kan la. Den ni mmg tak suko mkan terung. Tapi lauk terung die ni la yg bole layan tekak den.. (sori la pic tade). Terung tu die goreng ngan tepung ala2 mcm tepung utk goreng sotong tu. Then ade mcm cili, daun bawang campur skali. Mmg sedap la. Slrupppp...

Bini bos den order 6 jenis lauk tau. Mmg sgt banyak. Mkan smpai terlebih kenyang tau. Ye la lauk sume pun sedap. Antara lauk2 lain yg diorder selain Aunty's brinjal tu ialah mango chicken, sizzling tofu, 4 various vege, vietnamese chicken, ginger and souce beef.

ok la..klu sesape nak cube makanan kat sini, leh la melawat website dorang di http://www.sakurakristal.com/

Till then.....




Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku