My Portfolio

Hmm agak lama tak update blog ni..bizi sket la lately. Byk projek kene handle lak tetibe.

Anyway, setelah agak2 nak 2 tahun keje dalam bidang ni, byk la projek yg dh aku develop.

So, aku pikir, nak bagi senang tgk, aku pun create 1 blog ni khas utk letak semua web or system yg aku penah develop sepanjang aku start keje.

Nak tgk, klik kat sini kay! http://snsprojects.wordpress.com/

Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku