sepetang di california pizza

11:07 PM ct nasyrah 1 Comments



Petang tadi, after gi Karnival Pengantin kat SACC, singgah kat Giant Kota Damansara jap nak beli barang. Disebabkan i tak lunch, so agak lapar le bila ptg kan. Jalan2 cari tempat mkn, me and fiance end up to eat here. Saje je la nak try kan..


the interior

Kedai dia not bad la. cantik, nice and cosy. Lagi2 the chairs. I mmg nak duduk kat kerusi yang kaler merah sbb die punye material cam kusyen. And the other chair is kaler white made from plastic. Lampu2 pun lawa. Ye la tempat ni pun baru je bukak. So sume bende msti la mcm baru kan..


My fiance tgh tgk menu

Then, we order combo 1 nye pakej. Iaitu 1 regular pizza, garlic bread and 2 drinks. Pizza die ade mcm2 jenis. And we order beef pizza. Name die ape tah tak ingat. Kteorg just order mane2 pizza yg nmpk menarik je la dlm menu tu.

drinks


pizza

garlic bread

And after 15 mnt, sampai la order kteorg. The pizza looks good and yummy. Cheese die mmg tak kedekut punye la.Topping die banyak and taste so much better than pizza hut. (pizza hut skrg tak best). And plus die nye garlic bread pun sedap gile. Cume yg bezanya dr pizza hut diorg ni tak serve mushroom soup. So mkn garlic bread tu cam gitu je la. klu ade soup mmg lagi terbaik la kan. The price for menu combo tu dlam RM26++. Lebih kurg je cam pizza hut.

Overall this place i bg 4/5 la. The service is ok. The place is nice and the food is good. Maybe klu nak mkn pizza mmg nak dtg sini lg la kot. Hehe. Besides, klu beli 1 pizza je and take away dapat 1 lagi free. Best kan!



1 comment:

  1. waaa, tgk jer dah terliur..
    tp pizza hut mmg xbest pun..
    service pun hampeh!

    ReplyDelete