umo 23 tahun!!

8:58 PM ct nasyrah 0 Comments





haha..20 ogos lps is my birthday yg ke 23 taun..hmm, umo semakin meningkat. takut rasenye memikirkan masa dpn. agak2nye ble umo aku 30, ape ek yg aku buat?? mase skolah menengah dulu, aku terpikir gak umo 23 nnti aku akan jadi ape ek..so, skrg dh pikir time umo 30 lak. nnti umo 30, aku akan pikir utk umo 50 lak..hehe. biase la. kite msti la pikir masa dpn kan.

So, ceritanya time besday aku tu, ptg tu aku berbuka kat umah tunang aku kat bandar utama. Mak die yg ajak. Mkan lauk ayam sedap woo.. pastu time balik, die pun kasi la kad besday..beshnye! warna purple lagi. Pastu die siap ckp, ade 2 suprise. Hm..aku pn tak pikir sgt la suprise die tuh. sbb die ingat besday aku tu pn aku dh happy dah.. Then, mlm tu after terawih my mom lak beli kek birthday..beli kat kedai faveret die la mcm biase.

The next day, aku ngn tunang gi pkns shah alam. Beli baju raya. After that, petang gi berbuka posa rmai2 ngan kengkwn skolah tmn tun kat gombak. Sedap la food die kat situ. Especially their caremel..best eva!


And then, bende yg paling suprise is dorg rupenye wat suprise birthday party utk aku gak mlm tu. Gile punye terkejut sbb suddenly lps aku trun dr smyg magrib, dorg nyanyi lagu besday rmai2..hahaha. muka mmg merah malu jgn ckp la kan..

Thank u so much to my fiancee, Rusydi and frens 2y, Asang, qilah and ramai lg la. Mmg menjadi la suprise dorg tuh. Mmg besday taun ni la yg tak dpt dilupakan..Thank u very much guys..love u olls


0 comments: