Welcome back! Rindu nak berblogging

5:21 PM ct nasyrah 0 Comments

Humaangggaii lamanya dah tak berbloggging sejak bersalin dah hampir 3 bulan lepas takde post baru.
Memang tak dan langsung nak tengok blog dan menaip.

Baru hari ni dapat nak menulis skit.
Sebenarnya banyak gila benda berlaku dalam beberapa bulan yang lepas.
Tak tau nak start yang mana satu.
Haha.

Kena gak menulis ni.
Nanti nak review balik ape kejadian yang berlaku masa tu senang je rujuk blog sendiri.
Ala-ala macam diari la kan.
Ok. Lets start dengan pasal anak kedua yang dah lahir Julai lepas.

Next post k! ;)

0 comments: