Posts

Showing posts from June, 2013

Naurah 1st time jalan-jalan malam

Image
Wow sgt lama sy tak update in blog. Maklum je la. Semakin Naurah membesar, makin banyak perhatian nak diberi pada dia. Jadi memang kekurangan masa la nak menulis kat sini walaupun mcm-mcm idea timbul dlm otak ni.

So, 29 June dapat la pegi Floria Putrajaya 2013 kat Putrajaya. First time tau i drive sendiri sampai sini. Haha. Sebelum ni mengharapkan en. hubby je la bawak gi sini. Rase semangat lg bila nak bawak dak kecik ni jalan -jalan malam tgk bunga ngan lampu warna warni.

Sebenarnya Floria ni bukak dr pagi sampai malam. Tapi i mmg saja nak gi malam sebab time malam la lagi cantik ngan lampu sume dr waktu siang just nampak bunga je. Lagipun tau-tau je la siang kat Putrajaya ni camne kan. Sangat la panas melampau.

Ok.Sampai je kat sana, tak susah nak parking. Ade banyak je parking even aku nengok sgt ramai orang. Itu petanda bagus. Nak masuk kat pintu besar Floria tu je kami dah disambut dengan susunan lampu tanglung yg digantung cantik kat atas kepala. Time ni mmg Naurah excited sgt …