English Malaysian tongue

11:23 AM ct nasyrah 3 Comments

Cube sebut "there something so special in the air.."
dengar korg sebut tu ade keluar bunyi mcm slang2 org amerika ke british ke australia ke?

mesti ade punye sikit-sikit slang melayu kan kan..

alaa tak ngaku lak..

klu dah memang duk amerika ke duk benua europe bertahun-tahun, maybe akan terikut-ikut la slang org sana ckp english.

duk malaysia..ckp english msti ada malaysia punya slang maa

ok, enuff said. aku baru beli album minah ni..

p/s:aku tau ramai kondem die ni punye pronounciation english. aku tak kisah. aku suke die. hahaha


all of your love from siti...

3 comments:

  1. best je lgnyer even mmg dnga ade slang2 yg pelik..cubaan yg berani kan nasyrah..hehe

    ReplyDelete
  2. sitiii.. hehe.. basyee pn peminat siti tp azfar anti sgt ng siti. keh3.
    ade mp3 lagu dia? leh dengar sebuah 2 buah lagu

    ReplyDelete
  3. syaz: yup. die ni mmg berani cuba bende2 baru. wlaupn tak reti sgt ckp english, tp still nak cuba jugak ckp. penah tgk die kene interview dlm english kat utube. rancngn bella.

    basyi:dah rip dah cd ni. so ade la soft copy lagu2 die. tp nak upload kat mane klu basyi nak dgr. emel leh la

    ReplyDelete