Pool game

Gayo dah menang dah kannn??

Amende tu pool? Hehe..bukan swimming pool ye..main pool mcm ala2 main snooker tu. Tapi snooker rules and bola die lain. Pool ni lain. But cara main die sama je. Guna kayu utk tolak bola tu masuk lubang.

Bila maso pulak tetibe aku minat lak nak main pool ni?? Haa..ni sume sebab game pool kat miniclip.com tu la. Dah selalu main secara virtual dpn pc, so nak try pulak secara realiti. Rupenye main dlm alam realiti sgt la susah! Nak tembak bola tu pkai kayu tu pun bergegar-gegar tangan aku. Sakit ketiak den ai! Dah la pkai baju raye..tak sekaro kojo boto la kan...

Sumenye bermula nak gi tgk hantu bonceng lepas raya ari tu kat GSC One Utama. Sementara nak tggu wayang start tu la, adik-adik den gi main pool kat tmpt bowling tu. Bayar 1 game 5 ringgit. Sebab kan teruja tgk dorang main, my hubby pun pegi la byr kat kaunter utk 1 game.

Peh..aku lawan laki aku main pool. Memang kompom la die menang kan. Die dah la memang terror main snooker tak kira la dlm reality ke virtual ke..org laki punye game kannn.
Aku yang teringin sangat nak try main, pastu sampai kesudah aku kene gelak ngan dorg. Bola depan lubang pun tak masuk beb! Haiyo la. Takpe2..ni sebab aku baru first timer. Memamg la kekok lg. Tengok la bila dah teror..bole la lawan!



Lenguh tangan buek camni lamo2..







Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku