Adik's birthday bash

12:26 PM ct nasyrah 2 Comments


4 hari lepas kenduri kawen, sambung makan-makan lagi kat umah aku nih. Kali ni buat sambutan birthday untuk anak bongsu tu pulak. bestkan jadi anak bongsu. Dah besar gajah pun mak aku nak wat birthday bash lagi. For information, adik aku tu dah 15 tahun dah tahun ni. Tapi sbb die anak last, so satu family rase die ni kecik je lagi kan..haha(aku mmg suke nyakat die kate die tu still bayi lg, marah die noo!)

Birthday die kali ni sambut skali ngan anak jiran sebelah umah aku. Isma Mirza umo baru 2 tahun. Birthday dak ni 15 jun and adik aku 16 jun. Tu yang buat agak besar tu. Jemput kawan mak aku, adik aku and jiran sume dtg la makan skali.

Menu malam tu ade:

-nasi lemak
-ayam goreng rempah
-pulut kuning
-sambal ikan bilis
-kek

Ayam goreng rempah tu jiran aku yang buat. Mmg sedap woo. Aku makan mmg tak ingat dunia la. Hilang sume program diet aku. Hahaha. Tambah lagi dgn kek layer durian ngan pandan. Mmg terbaik dari ladang! Pelengkap rase plak, sambal ikan bilis mak aku punye style. Mmg berlemak la mlm tu. Nasib la kan. Sape suh masak sedap-sedap.


Anyway, happy birthday untuk adik. Tahun ni PMR. Harap-harapnye ko leh buat yg terbaik la. Klu tak umi hantar ko masuk hutan...hahaha

2 comments:

  1. nasyrah..canteqnya kek..hehe..x nak update pesal majlis kawen nasyrah dekat blog ke?hehe

    ReplyDelete
  2. dah update dah la syaz..entri sebelum ni

    ReplyDelete