Happy birthday and retirement day Ayah!

11:12 AM ct nasyrah 0 Comments





Ayah dan hadiah2 nya..

Bulan March ni bulan last ayah aku berkhidmat di sektor kerajaan. Dah lame sgt dh die keje kat situ. Berpuluh tahun gak la rasenye. Jadi dah sampai la masanya dia pulak yg bersara. And of course la opis die akan buat majlis persaraan ayah aku. Gambar2 ni time die dh pun balik dinner tu. Byk hadiah ayah dapt dr opismates die. Hmm lepas ni mmg ayah leh jadi surirumah la pulak...hehe

Dan 11 Mac yang lalu, kteorg smbut jgk besday Ayah yg ke 55. Kali ni saje je umi ajak dinner kat Restoran Sa'ba Cyberjaya. Makan nasi arab. Best tau. Sedap dan tak la mahal sgt. Lagi pun portion makanan die byk. Order sepinggan besar bole mkn 2-3 org. Mmg berbaloi la.



Time kteorg smpai ni dh pukul 9mlm lebih. Mmg super rmai la kan. Malam sabtu pulak tu. Penuh kat tingkat bawah. Nasib ade tingkat atas yg lebih besar dan selesa. Nyum2..


Kteorg order sume jenis nasi lauk ayam die. Ade ayam kabsah, ayam hanith ngan ayam mandi. Tu name menu2 die. And our desert is caramel pudding yg sgt sedap. Hmm..teringin je nak mkn lagi.

Anyway happy besday and selamat bersara Ayah!

p/s:minuman yogurt kat restoren ni sucks gile. Tolong la jgn order. Air lain ok sedap.

0 comments: