Won Free GSC Tickets..yeaaahh



Haluuu...lam sungguh tak update blog. Bizi skit la lately. Dgn keje la, persiapan nak kawen la. Weekend ade je keje nak buat...Anyway, bende yang tak terduga is i menang peraduan RHB bank and hadiahnye is 4 GSC ticket voucher. Yeahhh..

Ala sebenarnya consolation prize je. Hadiah utama is pakej percutian ke mane tah. Tak ingat lak. Tapi still hadiah kan..happy la.

Yang paling tak tahan tu, my mom yg happy terlebey. Die lak yang iye-iye nak gi tgk wayang. Ye la. Sebelum ni takde minat pun nak pg. Tp bile ade tiket free ni nak gi tgk lak. Kebetulan crita Nur Kasih The movie dah nk kluar. So, mmg die dh target la nak pg tgk.

Jadi, kepada peminat Nur Kasih...jom la kte meramaikan panggung tgk cerita ni..dgr2 cam best je kan..tak saba lak..





Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku