Oly's open house

2:31 PM ct nasyrah 1 Comments

Weekend di bulan Syawal ni mmg penuh la aktiviti dengan gi open house umah kengkawan. Kali ni Oly lak yg buat open house and also her birthday. So, me and Rusydi pun gi la. Orang dah invite kan. Actually aku pn lupe sebenarnye ari tu besday die. Bile cek facebook baru tau rupenye besday die. Rupenye mmg sengaja la kan die buat open house on 26 September tu. Heheh..ade agenda lain lak rupenye skali.


Segan lak klu datang bawak tangan kosong je. So singgah la One Utama jap beli present utk die. Hujan plak turun dgn lebatnye time tu. Terpikir la camne nak turun nanti. But fortunately by the time kteorg smpai umah die ujan dh pun berenti. Yeay. Sampai je sane ade la some of my frens yang dh lame smpai. Ummu, ecah ngan yusma & bf die. Then borak2 la jap. Ye la lame tak jumpe kan. Especially Yusma.

Food yg disajikan ialah nasi beriyani, ade sate, rendang and cake la of coz kan..sedap la makan. And last but not least girls yang dtg dapat gift cupcakes dari die..hehe homemade from Ummu. Sedap sgt. Maklum la lulusan diploma in making pastri ni la kan.. So sempat snap cupcakes je la pun..huhu.

Anyway, thank u to Oly sebab invite me to her birthday merangkap open house. Tahun dpn jgn lupe ajak lagi eh..ok daaa...

cupcakes homemade by Ummu


my gift cupcake..yum yum

dari kiri:me, ummu,oly,ecah,yusma

1 comment:

  1. Al-fatihah buat Yusma kerana beliau telah kembali ke rahmatullah Julai 2011 lps..

    ReplyDelete