Lagi seminggu je..

10:03 PM ct nasyrah 0 Comments

Hari ni genap la lagi seminggu je aku keje kat sini.
Ok ade start rase cam 'butterfly in my stomach'..
Haha.
Padan muka aku.
Sendiri yang nak berenti sangat.
Kan sekarang dah rasa cam neves.

Kerja yang masih ada lagi.
Tinggal satu projek. Itu yang stress tu.
Masih belum siap lagi 1 function je lagi.
Harap sempat la siapkan before jumaat ni.
Kalau lepas ni ade amendment untuk projek tu, kesian jugak opismate i yang tinggal.
Mesti dia plak kena sambung.
Harap-harap tidak le.
Headache jugak nak adjust projek tu. Hehehe.

Company ni yang paling lama aku keje setakat ni.
Dekat 3 tahun.
Best kat sini sebab dekat je ngan umah. Dalam 10-15 minit dah sampai.
Lalu tol la. If lalu tak tol, lambat le sikit.
Tempat keje pun selesa.
Colleague pun ok. Ngam.
Cuma, aku je yang rasa dah sampai masa kena pergi tempat lain plak.
Timba pengalaman baru, keje yang baru, tempat yang baru.

Hmm..tak dinafikan. Keadaan kewangan pun memaksa jugak.
Maklum je la. Tiap-tiap tahun harga barang naik.
Keperluan pun meningkat sejak Naurah hadir dalam hidup kami.
So, to give the best for them, i need to sacrifice.
Macam itu la bila dah jadi mak bapak nih kann..
Sama la macam mak ayah kita dedulu gak.

Aku rase mesti sebulan pertama tu akward and tak selesa lagi.
So, kena bertabah lah.
No more turning back dah ni.
Ok la. Good luck untuk aku.

Saje throwback gambar member opis i..

Masa jamuan raya

Lunch together-gather lepas edar flyers

muka semasing sebelum edar flyers







0 comments: