Ku pikir kete ku sudah hilang..

Biase la every morning, before gi keje mesti pikir ape nak breakfast and kat mane parking kereta. Pagi ni mati-mati ingat parking dekat tempat yg kelmarin aku parking.

Sampai je tempat tu, tengok kiri kanan takde kete..Peh, gugur jantung aku kejap. Mane pegi kete aku nih?? Dalam kepala aku terus ingat kete aku kene curi mlm tadi. Dan serentak dengan itu la jantung pun terus berdegup kencang seolah-olah darah aku berpusu-pusu masuk ke jantung utk dipam.

Tengah-tengah aku jalan cari kereta tu terserempak dengan akak jiran umah aku. Die pun tanye cari apa? Aku pun kate la aku tgh cari kereta aku. Dia tanya lagi betul ke parking sini?

Terus ligat otak aku cuba mengingat kat mana aku letak kereta semalam. Setelah flashback 2-3 minit, baru aku ingat aku parked kat tempat lain la. Hahaha..sengal tul laaaaa..

Nota kaki: Nasib aku tak meraung nangis kat situ..kalau tak malu je

Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku