Buffet buka puasa SACC Convec




Bulan Ramadhan. Bulan yang paling istimewa sekali untuk umat Islam. Bulan yang dimana kita diganjarkan pahala yang berlipat kali ganda dan yang paling mencabar kerana perlu menahan lapar dan dahaga.

Dan seperti biasela time Ramadhan je msti ada byk hotel, restoren ke buat makan buffet . Jadi rezki tahun ni dpt makan buffet kat SACC Convention Center Shah Alam. Ni pun sbb hubby dpt baucer free utk 10 org utk makan kat sana.

Menu yang utama is Kambing Panggang Kebuli..Apsal nama die kebuli? Cam kene buli je kan? Tu yang jadi lauk tu..haha. Nasib baik sedap. Menu lain memang byk la. Antara nya yong tau foo, nasi beriyani, aneka mee mcm laksa, mee kari, mee sup. Pastu desert pun byk pilihan. Ada pudding, kek, kuih lapis dan mcm lagi la. Tak terdaya aku nak kasi makan semua kan...

Layan je la gambar ni...





Anyway..makanan sedap. Sume orang yag sudi join pun pueh hati. Kenyang2 belako. Alhamdulillah...



Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku