Nak tau kite ni berisiko dpt sakit jantung ke tak?? Try this test to figure it out!


Are your heart healthy?? Hehe cam iklan tv lak. Tade ape. Just nak share. Jumpe psl bende ni time bosan2 td. Nak tau?? Klik ni------------->>>>http://www.myhealthyheart.com.my/

Pasal ape??

Skrg ni Quarker oat tgh wat kempen healthy heart. (bukan skrg je lame dah). So, dkt website dorg ni, dorg ade sediakan 1 test utk uji samaada kite berisiko sakit jantung ke tak.

Cara-caranya??

1. daftar utk create akaun(simple je pun)
2.klik kat button take a healthy heart test.
3. jawab sume soalan die( cantik tau layout soalan2 die ni. tak bosan pun)
4.Dapat la result samaada korg low risk, medium risk or high risk.

Then, abis. Selain tu, ble godak2 web tu lg, ade jgk la dorg bg tips utk diet, psl kesihatan jantung, mcm2 lagi la.

So, ni la result test aku..hehe

saye low risk utk dpt sakit jantung! tp kene maintain la utk sntiasa sihat. syukur

Comments

Popular posts from this blog

Chilled Oreo Cheesecake resipi - Tak perlu bakar! masuk peti sejuk je

Tersumbat telinga dan hidung lah pulak dah (sinusitis)

Alhamdulillah..Allah makbulkan jua doaku